Cowboy Dreams

Sadla om till western!

Tornerspelsdebut ikväll!

Klockan 18 idag ordnar vi för första gången tornerspelsträning på Häståkeriet! Jag har ju inte ridit tornespel “på riktigt” själv, men tränat våra ungdomar på söderby i många år, och arrangerat uppvisningar med dom, så det skall bli jättekul att införa detta i Stockholms City också!

Vi börjar från början idag, med att vänja hästarna med vapnen och målen (svärd och spjut idag) gå rakt vad ryttaren än har för sej, stå avspänt och vänta och starta stabilt utan att studsa. Så det blir troligen inget högre tempo nu den första gången :)
Förhoppningsvis får vi ihop en grupp som vill fortsätta träna tillsammans, och kanske så småningom göra dräkter och skaffa egna vapen. Och även om vi inte får det, så är det kul och nyttigt för både hästar och ryttare att göra något annorlunda .

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Tornerspelsdebut ikväll!”

  1. emmy zetterlund says:

    tycker att ni borde ha en till längre fram, så kanske jag och fiddeli också kan vara med. fanan är hon redan van vid, sen har vi ju utrustningen kvar, det vore superkul!

  2. admin says:

    Självklart skall vi ha det! Alla som var med anmälde sej på stående fot till nästa omgång, det var hur kul som helst, blev ännu bättre än jag trott :)

Posted on: Thursday, April 8th, 2010 at 1:26 pm

Posted in: Allmänt

Tags:

Search