Cowboy Dreams

Sadla om till western!

Butik

Vi är återförsäljare åt Milsta Western och Scandinavian western & co, så besök deras hemsidor bland mina länkar och beställ via mej. På lager finns alltid jättebra ryktgummivantar, perfekta att ta bort lera och fällpälsar med, till det facila priset av 50:-.

Dessutom regnrockar, långa slickers i svart, gult eller brunt, i storlekarna S till XXL.

Lite jeans brukar också finnas hemma i de flesta storlekar, samt repgrimmor , hanteringsrep, lite padar, tyglar och andra basgrejer. Vi skall efterhand bygga upp ett butikslager igen när vi kommit i ordning här på gården.

Vi säljer också Bob Mayhews träningsdvd! Jag har ridit i flera år för Bob som är en utmärkt pedagog, vi har hans svenskproducerade dvd med mycket informativt och pedagogiskt innehåll för dig som rider western, dig som just börjat eller dig som vill utbilda din häst. Detta är den mest heltäckande instruktionsfilmen på den svenska marknaden. Titta här för exempel på innehåll.

Pris 349:- levererat i samband med kurser eller liknande, om du hämtar den på plats här på gården. Annars plus frakt och postförskott. Beställ genom att maila mig!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: Wednesday, April 7th, 2010 at 3:22 pm

Search