Cowboy Dreams

Sadla om till western!

Installerade i hagen.

Vi körde ju Quinto direkt till stallet i Vendelsö, han fick i princip gå direkt ut i hagen efter fem timmar i bussen. Dock tog han det hela med jämnmod, jag tror att han är en rätt ranghög häst, men om han är så smart som jag också tror så tar han det lugnt och stiger sakta i rang.

I torsdags hämtade i Migthy, han tyckte det var jobbigt att åka lastbil och var rätt svettig när vikom fram, så han fick lugna sej i sin box en stund efter en dusch. Mighty är ju mycket ranglåg och försiktig, vill helst vara i fred och går undan när det blir rörigt, så det blev lite spring i hagen innan alla hade fått fösa runt honom lite. Han fick en spark precis under bakknät som dock ser ut att läka problemfritt, han är inte halt eller svullen.

Idag söndag står alla hästar och svansar varann mitt i “dammpölen” i hagen, det är enormt mycket broms, och Mighyt som får stå en bit ifrån fortfarande blir rejät biten. Dock förstår varken han eller Quinto vitsen av att vara inne i svalkan i stallet en stund på dan, de krafsar otåligt och vill gå ut så fort matskvätten är uppäten. Mina hästar på söderby gick alltid och lade sej i boxarna och snarkade högt när jag tog in dom på sommaren, dessa behöver nog bara vänja sej vid det nya stället ett tag.

Här är ett par bilder från betessläppet.

Quinto närmast kameran kom ju tre dagar före Mighty och tycker att han kan spänna upp sej lite i hälsningen..

Mighty är ranglåg och springer undan, de tre varmbloden runt honom har varit länge i flocken. Quinto avvaktar längre bak och koncentrerar sej mest på att hålla undan den lille gule som är den enda som än så länge är lägre i rang är Quinto.

Tog med den här bara för att Quinto är så snygg på den :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Installerade i hagen.”

  1. Elinor says:

    Hej Eva! Grattis till hästägarskapet!

Posted on: Sunday, July 11th, 2010 at 3:30 pm

Posted in: Tips

Tags:

Search